Inarto logo

ARCHITECTUUR

Ervaring in architectuur

Bent u op zoek naar iemand die de architectuur van uw nieuwbouw ontwerpt? Inarto Architecten is een betrouwbare partner met een uitgebreide en diverse portfolio van realisaties.

Wij zijn reeds 30 jaar actief als architect. In die tijd hebben wij ruime ervaring opgedaan met een grote diversiteit aan bouwstijlen, voorkeuren en begrenzingen. Zodoende kunnen wij een woning of bedrijfsgebouw voor u ontwerpen in elke stijl die u wenst: modern, eigentijds, tijdloos, minimalistisch, landelijk, pastorijstijl, begijnhofstijl,…

Ook voor verbouwingen en renovaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw volledige architectuur. Inarto Architecten heeft ervaring in alle verschillende deelaspecten van een bouwproject, waardoor wij voor u alle nodige opdrachten kunnen uitvoeren. En waardoor wij u bovendien net dat beetje meer kunnen bieden.

Inarto Architecten garandeert u een volledig engagement van ontwerp tot afwerking dat helemaal ten dienste staat van uw voorkeuren en tevredenheid.
U kan een beroep doen op Inarto Architecten voor projecten in een wijde regio rond onze kantoren in Herentals en Paal – Beringen.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Contacteer ons snel via het contactformulier!